what’s in it for me?

Delen is het nieuwe hebben

De deeleconomie, ook wel “Sharing Economy”, is uit de startblokken. Het gaat er tegenwoordig niet meer om wat je bezit, maar waar je toegang toe hebt. In het geval van Sectorsupport, het delen van diensten en kennis met de beste service en de laagste prijs!

Introductie

Bedenker van het concept achter, en de drijvende kracht ván Sectorsupport, is Rob Smulders. Rob’s naam is onlosmakelijk verbonden aan de opleidingswereld. Begonnen als instructeur bij defensie, daarna jarenlang als docent bij VTL, om vervolgens als allround freelance docent praktisch alle opleidingen binnen transport en logistiek te verzorgen. Na hierna een periode als opleidingsadviseur te hebben gewerkt, is Rob sinds 2010 als zelfstandig ondernemer actief binnen de opleidingswereld. Met continu dat ene doel voor ogen: de beste opleidingen verzorgen tegen de laagste prijzen met de beste (freelance) docenten. Want binnen een sector waarin de marges dun zijn, is elke euro die je kunt besparen van belang.

Rob Smulders

Nadat Rob bij een aantal transportbedrijven en uitzendbureaus een eigen bedrijfsacademy geïmplementeerd had, leidden anno 2018 innovatie en automatisering ertoe dat de markt klaar is voor zijn concept: een beschikbare en betaalbare bedrijfsacademy voor iedereen, waarbij de klant zelf als regievoerder achter het stuur zit. Het optimale model voor de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.