Maatwerk

Maatwerk bedrijfsspecifiek

Ook voor de invulling van een specifieke opleidingsvraag denken we graag met u mee. Met de flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we vaak aan elke wens voldoen. Een maatwerk training is in veel gevallen een prima middel om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten of te verbreden. Belangrijk daarbij is dat de opleiding als zinvol wordt ervaren en een meetbaar resultaat oplevert. In gezamenlijk overleg worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald. U bepaalt zelf wanneer en waar de training wordt uitgevoerd en of de training moet worden afgesloten met een toets.

Bedrijfsspecifiek

Bij een maatwerk training is het ook van belang dat de opleiding aansluit bij de behoeften en wensen van uw onderneming. Een bestaande training is hierbij meestal het uitgangspunt. Deze training wordt in overleg aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. In de meeste gevallen kan een maatwerktraining op relatief snelle, eenvoudige en voordelige wijze worden samengesteld uit bestaand materiaal, eventueel aangevuld met documenten, procedures of afbeeldingen van uw onderneming. U kunt zelf bepalen of de training individueel, in groepsverband, met e-learning of blended learning wordt uitgevoerd.

Train de trainer

Mogelijk hebt u medewerkers in dienst die beschikken over voldoende gespecialiseerde vakkennis, maar nog niet beschikken over de juiste didactische vaardigheden om hun kennis over te dragen aan hun (nieuwe) collega’s. Deze medewerkers zijn na de opleiding ‘train de trainer’ een prima alternatief voor het inhuren van een professionele freelance docent/ instructeur. Kijk voor meer informatie hierover bij ‘Train de trainer’.