Online leerplatform

Online opleiden en ontwikkelen

Bij een eigen bedrijfsacademy hoort ook een eigen online leerplatform. Via Sectorsupport krijgt u de beschikking over leeronline, een modern interactief leerplatform. Met deze combinatie zijn alle vormen van leren mogelijk. Daarnaast worden de meeste trainingen/ cursussen digitaal ondersteund waarbij er geen fysieke lesboeken meer aanwezig hoeven te zijn. Online leren en medewerkers ontwikkelen als onderdeel van uw bedrijf.

Code95 gecertificeerde opleidingen

Leeronline is door het CCV goedgekeurd voor de uitvoering van de nascholingscursussen voor code95. Het online leerplatform bevat al een groot aantal gecertificeerde opleidingen zoals arbo, intern transport, code95, enz. Met een eigen bedrijfsacademy van Sectorsupport krijgt u toegang tot deze cursussen/ trainingen.

Leeronline.nu


Klassikaal en online leren: de ideale mix

Blended learning is een mix van online en klassikaal leren. Hierbij kunt u medewerkers individueel online een module laten volgen. Die kennis kunnen ze dan later, samen met collega’s, tijdens de klassikale bijeenkomst verder gaan uitdiepen. Een docent of trainer ziet tijdens de klassikale bijeenkomst wat iemand wel en niet beheerst en kan dan dieper op het onderwerp ingaan.

  • Organiseer de nascholing code95 als Blended Learning
  • Alles organiseren vanuit één plek (klassikaal & e-learning)
  • Vanuit ons CMS volgt u alle voortgang van iedere cursist
  • Stel uw eigen leerdoelen samen en verpak dit in één leerpad (Blended Learning)

Exclusief voor u

Ook voor de invulling van een exclusieve e-learningcursus denken we graag met u mee. Met de flexibele invulling van lesmethode en inhoud kunnen we vaak aan elke wens voldoen. Het ontwikkelingsteam van Sectorsupport bouwt de online cursus helemaal naar uw wens. Zo creëert u makkelijk uw eigen online cursus zonder grote investering.