Transparantie in deelname en kosten

Openheid in organisatie opleider

Het is niet gebruikelijk dat opleiden zo transparant is als via Sectorsupport! Veel opleiders hanteren dezelfde werkwijze; tarieven voor opleidingen worden niet uitgelegd, waardoor je eigenlijk geen idee hebt waarvoor je betaalt.

Bij Sectorsupport doen we dat toch nét even anders. Wij leggen precies uit hoe onze lage tarieven tot stand komen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Dat geeft toch een véél geruster gevoel als u uiteindelijk de rekening krijgt? 

Maak gebruik van de platform economie

Schakels uit de keten overslaan waardoor lagere kostprijzen ontstaan! De deeleconomie, ook wel “Sharing Economy”, is uit de startblokken. Het gaat er tegenwoordig niet meer om wat je bezit, maar waar je toegang toe hebt. In het geval van Sectorsupport, het delen van diensten (certificeringen) en kennis met de beste service en de laagste prijs!

Schakels uit de keten overslaanTransparantie prijsopbouw

Wij hanteren een transparante modulaire prijsopbouw waarbij er altijd twee componenten onder vaste kosten vallen: de (freelance) docent en de bijdrage p.p. aan Sectorsupport.

Transparante modulaire prijsopbouw
De variabele kosten en de (freelance) docent worden tegen inkooptarief aan u doorberekend. Wilt u weten hoe u tot wel honderden euro's per cursus kunt besparen, neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.