​Vergroot de inzet van uw medewerkers​

SOOB subsidie

SOOB stimuleert d.m.v. subsidie het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak.

De komende jaren zijn er in de sector transport en logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. 

SOOB-subsidie is beschikbaar voor opleidingen die worden uitgevoerd door opleiders met het certificaat Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek’. Sectorsupport voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.